Koningsdag

KONINGSDAG.

Een jarenlange traditie, zeker in Velserbroek.

Twintig jaar geleden werd de zojuist opgerichte Dorpsvereniging Velserbroek gevraagd om het Oranjefeest in park Velserbeek te organiseren wegens het bezoek van Koningin Beatrix aan Velsen.

De toenmalige mede-oprichters, Mariet Paleari en Jacqueline Staats hebben samen met vele vrijwilligers een prachtige dag samengesteld voor alle Velsenaren én Koningin Beatrix.

Deze activiteit is dus de feitelijke start van onze dorpsvereniging.

Nu, twintig jaar later, is onze vereniging nog steeds actief bij het vieren van de opvolger van koningin Beatrix, de Koningsdag van Willem Alexander.

Het nieuwe bestuur heeft besloten met de activiteiten voor de Velserbroekse kinderen, jongelui, ouders en ouderen door te gaan in 2017 en volgende jaren.

Hoe meer vrijwilligers wij hebben, hoe meer activiteiten wij kunnen uitvoeren, dus meldt u zich aan voor één of meerdere activiteiten. Een overzicht van de huidige activiteiten vindt u hier. Maak gebruik van het contactformulier om u aan te melden.