Groep 8 Disco

GROEP 8 DISCO         

Disco in Jongerencentrum De Koe

In het schooljaar 2024-2025 organiseert Dorpsvereniging Velserbroek weer de Groep-8-Disco. Ook dit seizoen werken we met een passysteem waarbij elke leerling zich kan registreren om naar de disco te kunnen.


Deze pas is voorzien van een NFC-chip, waarbij de noodzakelijke gegevens opgeslagen zijn in ons beveiligd computersysteem.  De opslag van alle  gegevens, waaronder een pasfoto, voldoen aan de vereisten van de AVG, zoals verwoord in ons privacy-statement.


Alleen leerlingen uit groep 8 van de basisscholen uit Velserbroek hebben de mogelijkheid een pas aan te vragen. Dit systeem voorkomt dat er leerlingen van andere groepen de disco kunnen betreden en zorgt voor een snellere en betere doorstroming bij de entree.


Het inschrijfformulier wordt via de scholen verspreid. De data voor de disco publiceren we zodra ze bekend zijn. Formulier van school gemist? U kunt het ook hier downloaden.

Een team van kundige vrijwilligers zorgt voor een correcte begeleiding tijdens deze besloten avonden. Regelmatig hebben de disco's een thema. Dit wordt bekend gemaakt via de Facebook-pagina of website van Groep 8 Disco.


De zaal gaat open om 19:30 uur en het einde is om 21:30 uur. De entree bedraagt € 3,00. Graag gepast contant betalen, want er is geen pin.


De consumpties worden tegen vriendelijke prijzen geleverd door Jongerencentrum De Koe en betaald met munten.


Dit zijn de prijzen: frisdranken € 1,70 snoep € 1,00

Combideal: € 5.00 (2x snoep + 2x fris)

(Prijspeil 2024 en onder voorbehoud van wijzigingen De Koe)


Maximaal toegang voor 185 bezoekers; Vanwege de verhouding kosten/baten is er een minimum van

50 bezoekers, indien lager gaat de disco niet door in verband met de kosten voor zaalhuur en muziek.